Uusimmat kuvat

Yhteystiedot

HYY-seniorit
c/o HYY
PL 1099, Mannerheimintie 5 A
00100 Helsinki

Tietoa HYY-senioreista

Maaliskuussa 2005 perustettiin Vanhalla Ylioppilastalolla entisiä HYY-aktiiveja varten yhdistys, HYY-seniorit ry – HUS-seniorer rf.

Yhdistyksen tarkoituksena on olla Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan, sen puheenjohtajien ja varapuheenjohtajien, hallituksen jäsenten ja toimihenkilöiden sekä HYY Yhtymän hallituksen ja toimihenkilöiden tehtävissä toimineiden yhdyssiteenä.

Senioriyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä yllä mainituissa tehtävissä toimineet tai muuten aktiivisesti HYY:n toiminnassa mukana olleet henkilöt.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys voi harjoittaa kokous-, julkaisu-, esitelmä-, tiedotus-, näyttely- ja muuta vastaavaa toimintaa sekä myöntää apurahoja. Yhdistyksen avulla autetaan tarpeen mukaan mm. aiempien hallitusten kokoontumisia.

Yhdistyksen jäsenet saavat vuosittain ajankohtaista informaatiota ylioppilaskunnan ja HYY Yhtymän toiminnasta ja tapahtumista kuten toimintakertomuksia sekä jäsen- ja alumnikirjeitä. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20 euroa / vuosi ja siitä lähetetään lasku kotiosoitteeseen.

Keskeinen osa yhdistyksen toimintaa ovat keväisin järjestettävä jäsentapaaminen ja lokakuussa järjestettävä vuosikokous.

tervetuloa_3.jpg

Toukokuussa 2010 yhdistyksen jäsenet kokooontuivat kevättapaamiseen
Svenska social- och kommunalhögskolanin tiloissa.